Újhold kirakás

Most éppen a Mérleg jegyében jár a Hold, és az újhold szakaszába lépett. Ilyenkor sok mindent el tudsz engedni, ezzel teret adva a jobb dolgoknak.

A Symbolonkártya segít abban, hogy meglásd mi az, aminek csökken a hatása az életedben és mi az a jobb, ami jön helyette.
Ez az egyszerű kétlapos kirakás megmutatja neked, hogy milyen területen fog ez megvalósulni.

 

Az újhold kirakás

1. lap: Ami távozik az életedből (csökkenő hatás)
2. lap: Ami növekszik az életedben (növekvő hatás)

Példa

1. lap: A szellem kertje

Eddig úgy érezhetted, hogy a dolgaid nem igen haladnak előre. Sok mindenről álmodoztál, de konkrét tetteket nem igazán tudtál megtenni. Az intuíciód viszont erősödött, ezt pedig a jövőben nagy mértékben ki tudod használni. Ebben a helyzetben azt tanultad meg, hogy ne te irányíts mindent, hanem hagyd, hogy az Égiek vezessenek. Kicsit befelé forduló lehetsz ilyenkor, ez viszont segített abban, hogy valóban a saját vágyaidra és igányeidre tudj figyelni.

2. lap: Viszály

Ez a lap egy szakításról szól, egy olyan kapcsolatról, ahol már régóta vannak problémáid. Ez feszültséggel jár, de a távolodás talán szükségszerű, és felszínre hozza azokat az elnyomott sérelmeket, amelyekkel eddig nem akartál szembenézni. Ez a lap segít abban, hogy a haragodat felismerd és tudatosann elengedd. Ha ez sikerül, akkor a kapcsolat vagy megújul vagy végérvényesen megszűnik. A haszon mindenképp az lesz, hogy a harag nem fog megbetegíteni téged és nem csak a dolgok negatív oldalát látod ezután.