Tervezés symbolonkártyával

A symbolonkártyában az összes élethelyzet meg van fogalmazva. Elkezdődik a változással, végigfut a női, férfi minőségeken, a párkapcsolaton, miközben sok egyéb témát is érint.
Mivel most még a Szűz havában járunk, nézzünk egy ehhez tartozó feladatot, mégpedig a tervezést. A szűz időszakában a jegyhez tartozó lapok több mindenben segíthetnek.
Ebben az dőszakban feladatként jöhet a bűntudat oldása, a pénzügyi tervezés, a gondoskodás vagy éppen a szükségszerűség elfogadása egyebek mellett. A 12 Szűz lap sok fontos feladatot tartalmaz.
Ezek közül most a tervezést emelném ki, mivel a kártya segítségével lépésenként végig tudsz menni ezen a folyamaton. Ehhez segítségül a Stratéga lapot fogom elemezni.

Mivel a Stratéga lapja itt a Merkúr bolygóval kapcsolódik, ez segít neki egy picit könnyedebbnek lenni. 

1. lépés

Ahogy a sakkban is előre kell tervezned, úgy ez a tervezés is legyen alapos és megfontolt. Vegyél számba több utat is, hiszen nem tudhatod a másik fél mit lép. Tehát gondolkozz több lehetőség kidolgozásában is.

2. lépés

Ahogy a sakktáblán is adott figuráid vannak, úgy az életben is vannak adott eszközeid a cél eléréséhez. Mérd fel ezeket, és gondolod végig miben segíthetnek és milyen gyengéik vannak.

3. lépés

Mint látod a kép egy szobában játszódik, ez azt üzeni, hogy neked is először le kell ülnöd, és akár írásban megfohalmaznod, hogy mit szeretnél elérni. Lehet, hogy hosszúra nyúlik, ahogyan egy sakkparti is, de mindenképpen szánj rá időt.

A lap árnyéka:
Mint minden helyzetnek, ennek is vannak nehézségei: A sok gondolkodásban annyira belemerülhetsz, ahogy a sakkozzó is. Így elfelejt enni, inni és persze a kapcsolatait sem ápolja. Ezzel üzen számodra, hogy ne vessz bele a legapróbb részletekbe. Néha állj fel, hagyd ott a tervezést, és csinálj mást. Főképp pedig figyelj életed más területeire is, hogy frissebb legyél. Mivel ez Ikrek lap is, ezért segíthet az, ha másokkal beszélgetsz, mert az feltölt energiával.