Tennivalók a Halak jegyében

Symbolonkártyából az Angyal lapjaAz utolsó téli hónapban beköszönt a Halak időszaka, amely a mélyebb lelki dolgok felé irányítja a figyelmedet. Az érzelmek állandó hullámázása és az érzékenységünk a tetőfokára hág. Ahogy a kettősség megjelenik a Halak asztrológiai jelében, úgy jelenik meg az életünkben is a kétség és a belső bizonytalanság. A mély érzelmek gyakran csapnak át erős megérzésekbe és nem ritka ilyenkor a médiumi jellegű álom sem.

A Vizöntő levegős, gondolatokkal teli időszaka után most a lassulás, az érzelmi mélységek felé veszük az irányt, ahol a megfoghatatlan birodalmába vezet az utunk. Itt csak a megérzések segítenek és semmi sem lesz kézzel foghatóan biztos. Pont ez segít azonban abban, hogy jobban támaszkodj önmagadra, hogy megtanulj végre jobban bízni önmagadban.

A Halak jegye a Neptunusz bolygóhoz tartozik, amely mindenhol elmossa a határokat. Ezért van az, hogy az emberi lélek, a lelki mozgatórugók megértése ebben az időszakban előtérbe kerül. Persze ennek hátránya is van, hiszen ahogy a határok elmosódnak, úgy lesznek bizonytalanabbak az emberi kapcsolataidban is a biztos pontok. Ilyenkor bizony előfordulhat, hogy egy stresszel teli időszakban a nézeteltérések, a hiányzó tisztánlátás konfliktusba torkollik. Nézzük meg milyen feladatokat és segítséget adhat ez az időszak az életedhez. 

Feladat ebben az időszakban

 • Hallgass most nagyon a megérzéseidre és sohase higgy a látszatnak, ha az intuiciód mást súg. 
 • Erősítsd meg az intuiciódat, keresd meg azokat az eszközöket, módszereket amelyek ebben segíthetnek.
 • Ne erőltesd a dolgokat, mert most nem a siker időszaka jött el az életedben.
 • Legyenek csendesebb, visszavonulósabb időszakaid, mert az egyedűllét feltölt téged.
 • Hagyd az érzelmeidet szabadon áramolni.
 • Ne gondolkodj túl sokat és ne elmezgess, inkább csak érezz.
 • Nézz szembe a félelmeiddel és engedd el őket.

Árnyékában

 • Úgy érezheted állandóan illúziókat kergetsz és egyik csalódás a másik után ér.
 • Állandóan agyalsz, mindig mindent meg akarsz magyarázni, mert ez segít, hogy folyton áramló érzelmeidet kordában tarsd. Persze a végén ez mindig kudarcba fullad.
 • Kapcsolataidban gyakran találod magad az áldozatszerep bőrébe bújva és nem érted, hogy hol rontottad el a dolgokat.
 • Állandón próbálod kijelőlni a határaidat, amelyet mások rendre átlépnek. Természetsen itt és most pont nem ez a feladat, ezért nem is fog menni.

Ez természetesen nem minden, hiszen rengeteg kérdés merülhet fel benned e sorok olvasása közben. Természetesen vannak olyan kérdések, amelyekre igaz válaszaid segíthetnek feltárni problémáid gyökerét és van vetés is hozzá, amely ezeket pontosíthatja. A többi jeggyel együtt ezeket megtalálod az „A tarot-kártya és az asztrológia” című ebook-unkban, amely mindössze 1.800,-Ft-ért megrendelhető a linken.