Symbolonkártya alaptanfolyam

Mit kaphatsz ettől a Symbolonkártya tanfolyamtól?

smiley Talán a legfontosabb egy ilyen tanfolyamon, hogy megértsd a lapokat és a csomag teljes felépítését. A kártyalapok jelentése összetett és az élet összes területére van külön értelmezése. Ezen a tanfolyamon az általános jelentéssel ismertetlek meg, néhol ahol a helyzet úgy kívánja kisebb kiegészítésekkel egy-egy érintett területhez.

smiley Ezen a tanfolyamon megismerheted az emberi játszmák mozgatórugóit. A Symbolonkártya a lélek legmélyét mutatja meg azáltal, hogy egy-egy szerepet beazonosít. Így mutatja meg a probléma gyökerét és a hozzá kapcsolódó érzéseket is.

Ezután felismerheted és így megértheted, hogy ki mit és miért tesz. Ez sokat segít a kapcsolatokban és az üzleti életben egyaránt. Nem is kell ecsetelnünk, hogy mennyivel könnyebb, ha az ember megérti a mások indíttatását és lehetséges céljait.

smiley Megtanulsz néhány szerelmi, kapcsolati jóslatot amelyek sokat segítenek abban, hogy tisztán lásd a párkapcsolatod minden rezdülését, a problémák okait és megoldásait is. Persze minden kapcsolatodban megmutathatja, hogy ki milyen játszmát játszik és hogyan lehet ebből kilépni.

Megmutatja egy kapcsolat múltját, jelenét, jövőjét, lehetőségeit és feladatait. Így egy harmonikusabb, boldogabb párkapcsolatban élheted tovább az életedet.

smiley Felismerheted a saját játszmáidat és, ha már unod őket vagy rájössz, hogy ezek miatt nem halad úgy az életed ahogyan szeretnéd, akár ki is léphetsz belőlük. Minden embernek megvannak a saját játszmái, ez születési adottság. Kinek több, kinek kevesebb ilyen lehetőség jutott a földi játszótéren.

A játszmák azonban, ahogyan a nevük is mutatja, nem valódi énedet helyezik az előtérbe és ezzel nem csak másokat, hanem saját magadat is könnyedén tévútra vezeted. Márpedig a tévelygő ritkán éri el a célját.

smiley Megismered a saját motivációdat és választ kaphatsz a benned felmerülő miért kérdésekre. Segít a negatív érzelmek hálójából kiszabadulni és meglátni a valóságot. Lehet emlékszel olyan helyzetre, amikor engedtél valakinek, azonban nem értetted, hogy miért tetted.

Miért történnek velem olyan dolgok, amelyeket nem is szeretnék? Segít, hogy egy visszatérő probléma gyökerét megtaláld. Ok és okozat, ez a világegyetem és fejlődésünk egyik legfontosabb törvénye. Ezekre is rávilágít a Symbolonkártya.

smiley Megoldást a hétköznapokban felmerülő problémákra a kártyák segítségével. Minden problémás helyzetben érzünk egyfajta sürgetést a döntésre.

Legtöbbször, ha elég türelmünk van és feladtuk az égieknek, a dolog megoldódik magától. Ha azonban mégis magunk szeretnénk irányítani a sorsunkat akkor a legjobb ha jól döntünk egy-egy adott helyzetben. Azt pedig, hogy jól döntünk-e és a döntésnek mi lesz az eredménye a kártyák ugyancsak elárulják.

smiley Megtudod miért és hogyan tudsz cselekedni és mi segít egy adott helyzetben előre lépni. Vannak hasznos és úgynevezett haszontalan tulajdonságaink is. Persze így alkotunk teljes egészet arra a küldetésre amelyre ebben az inkarnációban vállalkoztunk.

A hasznosak közelebb visznek a kitűzött célunkhoz a haszontalanok pedig hátráltatnak, nehezítik annak elérését. Azt pedig, hogy melyik tulajdonságunk hasznos vagy haszontalan célunk szempontjából, a kártya segítségével megtudhatod.

smiley Megmutatja, hogyan tudod jobban megélni a nőiességedet illetve férfiként a férfias oldaladat a párkapcsolatban és az élet egyéb területein.

Tudod nagyon jó érzés, ha az ember egyensúlyban van. Ezt az állapotot mindenki észreveszi és ez ugyanúgy ahogyan a felborult egyensúly, formálja a környezetünket. Emlékszel a vonzás törvényére? Képzeld el, hogy mit vonzol, ha egyensúlyban vagy. Ugye, tetszik ez a gondolat?

smiley Elsajátíthatsz egy döntés kirakást, amely minden eldöntendő kérdésben segítségedre lesz. Megmutatja a helyzetek valódi arcait, jellemzőit, feltárva a legmélyebb részeket.

Tudnod kell, hogy nem minden döntés kérdése és nem mindenben kell dönteni. Segítségével a döntéseid kimenetelét és a problémák megoldását is előre láthatod.

 

Előnyei az egyénileg végzett tanfolyamnak.

 • Első és sokaknak a legfontosabb szempont, egész idő alatt csak veled foglalkozunk.
 • Az egész tanfolyam, a lapok elsajátítása mellett egy terápiás kurzusnak is tekinthető, hiszen a vetésekkel a te problémáidra keressük meg a válaszokat és ha már itt vagy, megoldást is javaslunk.
 • A számodra nehezebben érthető részekre több idő marad.
 • Bár a csoportos tanfolyamokon csak nagyon ritkán van ebből probléma, mégis előfordul, hogy a kártya olyan dologra világít rá, amit nem akartál kiteregetni mások előtt. Az egyéni tanfolyam keretében ezzel nem lehet probléma.
 • Nem utolsósorban az időbeosztásban sem kell máshoz igazodnod ami nagyobb rugalmasságot biztosít a tanulásban.

Előnyei a csoportban végzett tanfolyamnak.

 • Többen vagyunk, jobban szórakozunk, tartja a mondás és tényleg.
 • Több ember, több tapasztalatot adhat a tanulás során. Ez nem elhanyagolható, hiszen lehet a barátnődnek is pont olyan problémája van mint a melletted ülőnek. Milyen jó is az, amikor az ember rácsodálkozva, beazonosítja egy-egy szerettének problémáját és még lehetséges megoldást is hall hozzá.
 • Igen, a több tanuló több problémát feszeget, ezzel pedig szélesedik a látóköröd, ami a saját vagy másoknak végzett vetések és elemzések folyamán valóságos aranybányává válhat. Csak ki kell aknáznod.
   

Ugyanezek az előnyök vonatkoznak az ONLINE egyéni vagy csoportos tanfolyamra is.

És még...

 • Megtakaríthatod az utazási költséget.
 • A megspórolt utazási időt bármi másra felhasználhatod. Igazolást nem adunk. :)
 • Megmarad az esetlegesen szállásra fordított összeg is.
 • Az otthonod kényelmében tanulhatsz, ami különösen barátságossá teszi a tanfolyamot.

A tanfolyam időpontja

Csoportos tanfolyam 4 napos

2017.

 

A tanfolyam személyesen és ONLINE (skype)formában is elvégezhető!

Egyénileg bármikor elkezdhető. Csoportosan pedig igény szerint indul folyamatosan.

Hová kell jönnöd a tanfolyamra?

Ha a tanfolyamot ONLINE formában végzed, akkor szinte házhoz megyünk. Ehhez a Skype, Viber vagy Google szolgáltatásait használjuk jelenleg. Ezek valamelyikével rendelkezned kell. Ezek a programok teljesen ingyenesen hozzáférhetőek.

HELYSZÍN:
Ha személyes tanfolyamon vennél részt, akkor pedig
Budapest, XX. Baross u. 38. címen várlak szeretettel.

Természetesen ez néha, létszámtól függően változhat, erről azonban időben tájékoztatlak.

Mennyibe kerül a részvétel ezen az összejövetelen?

A tanfolyami teljes díja:

Csoportos tanfolyam:  56.000,- Ft (4 nap)

Egyéni tanfolyam díja 7.000,- Ft  egy alkalom ( 1/5 óra)

> Jelentkezhetsz ide kattintva és kitöltve az űrlapot <

Beírod az adataidat az űrlapba, ezután kapsz egy e-mailt amiben visszaigazolom jelentkezésedet. Minden további tennivalót részletesen megtalálsz az e-mailben. Most, ha a jelentkezés mellett döntöttél és kitöltötted az jelentkezési lapot, úgy ez egy nagyon jó lépés volt, hogy nézőpontod és életed újabb fordulatot vegyen.

Köszönöm érdeklődésedet, jelentkezésedet. Várlak szeretettel ezen a barátságos és családias tanfolyamon.

Hargitai Andi Tünde Symbolonkártya oktató és elemző

Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140