Symbolonkártya a belső szerepeink világa

A Symbolonkártya ma még talán kevésbé ismert mint a tarot-kártya, bár sok terapeuta, lelki segítő használja. A kártya 78 lapos és ezzel 78 belső szerepszemélyiséget, élethelyzetet tár fel számodra. Tulajdonképpen ezek a szerepek, helyzetek mindannyiunkkal megtörténnek az életünk folyamán. Életünk a szerepszemélyiségek és maszkok világában telik, mivel az elvárások világában élünk. A Symbolonkártya lapjai segítenek megtalálni a nyugalmat és az elfogadást ebben a hétköznapi dzsungelben.
A Symbolonkártya a személyiséged elfojtott részeit hozza felszínre, amelyek megakadályoznak az előrejutásban. Megoldást kínál ezzel a továbbhaladásra és egy kiegyensúlyozottabb élet elérésére.

A Symbolonkártya lerántja a leplet egy–egy már megszokott játszmáról, megnyitva ezzel az utat a harmonikus kapcsolatok felé. Csodaszép képi világával érthetően és egyszerűen mutatja be azokat a helyzeteket, problémákat amelyekkel a mindennapokban találkozol.

Mintegy 16 éve használom, sőt három éve folyamatosan tanítom is ezt az eszközt, a képi látásmód segítségével. Több mint 50 kirakást készítettem el hozzá, amelyek különböző életterületekre használhatóak. Kártyához kapcsolódó általunk összeállított könyvet is megkapja az az ember, aki elvégzi a tanfolyamot.

Miben segít a kártya?

1. Az önismeretben.

Ha már megismered önmagad belső titkaidat, rejtett tartalmaidat, akkor könnyebben fogsz boldogulni a párkapcsolat útvesztőiben és az élet egyéb problémás útszakaszain is.
A Symbolonkártya segít abban, hogy megoldhasd azokat a problémákat, amelyeket napról napra eléd hoz az élet. Legyen az párkapcsolati gond vagy anyagi probléma, a kártya segít meglátni a helyzet mozgatórugóit.

2. A veled kapcsolatban lévő emberekkel való viszonyaidban.

Ha megvizsgálod a kártya segítségével a hozzád kapcsolódó ember hozzáállását, akkor sok új információval és felismeréssel leszel gazdagabb. Ez segít megérteni a veled való viselkedését.

3. A párkapcsolatod javításában

A kártya a párod viselkedését, motivációját és valódi szándékait is segít feltárni. Ezzel megoldást kínál a kapcsolati problémák megoldásához.

4. Megismerkedhetsz a horoszkópod szerinti jegy tulajdonságaival, lehetőségeivel.

Megláthatod milyen játszmák azok, amelyek megakadályozzák a boldogság elérését. Megmutatja hogyan kezeled például a haragodat, milyen a nőiességed, hogyan müködsz a párkapcsolatodban, mennyire tudod érvényesíteni az akaratodat stb.?

Ha szeretnél egyéni elemzést vagy egyénileg megtanulni a kártya értelmezését, akkor a  kapcsolatok illetve a tanfolyamok menüpontban találsz további információt. Addig is a februártól induló Symbolonkártya klubokon kaphatsz segítséget, és útmutatást a kártyáról illetve különböző tematikus tréningek is segítenek a kártya segítségével feldolgozni életeted egy–egy problémás területét.