Halloween kirakás Symbolonkártyából

Eljött a Halloween, amelyen most már hazánkban is igen sokan bulizással egybekötve búcsúznak a félelmektől. A keresztény hagyományban ez a Mindenszentek és a Halottak napjának az ideje.  A Kelta hagyományban a holtak ilyenkor visszajárnak kísérteni, ezért ki kellett őket engesztelni.
Ilyenkor amúgy is nagy a szellemjárás, ezért úgy gondoltam egy kirakás erejéig használjuk a szellemi világ aktív jelenlétét.
Készítettem egy Hallowen kirakást, amelyhez a Symbolonkártyát hívtam segítségül. Ebből megtudhatod, hogy milyen szerepek kísértenek és mit tehetsz az elengedésükért.

Nézzük tehát a kirakást:

Halloween kirakás

  1. Melyik belső szerepszemélyiségem kísért?
  2. Hogyan nyilvánul ez meg?
  3. Hogyan tudom kiengesztelni ezt részemet?
  4. Milyen szerepet zártam már le?
  5. Mit üzen a szellemi világ a jövőmmel kapcsolatosan?

Nézzünk egy példát is a Halloween kirakásra:

1. lap: Kibeszélés

Valamit nem mondtál el valakinek, akivel régóta szeretnél beszélni.

2. lap: Félelem

Félsz attól, ha elmondod a kapcsolatotok megváltozik. Bár nincs konkrét okod rá, mégis ez az érzés a hatalmában tart.

3. lap: Összeférhetetlenség

El kell fogadnod, hogy a másik ember máshogy gondolkodik, és el kell engedned az elvárásaidat vele kapcsolatosan. Két külön világban, külön értékrendekkel életek, mégis, ha ezt elfogadod, akkor könnyebb lesz nem csak a kommunikáció, de akár a közös út is számotokra.

4. lap: Jégkirálynő

Elengedted a falakat magad körül, már szembe mersz nézni az érzelmeiddel. Már nem félsz a kapcsolatoktól és a sebezhetőséged látszatától.

5. lap: Szerető

Fogadd el a nőiességedet. Vedd észre a szépséget önmagadban és a téged körbeölelő világban. Kényeztesd magad és figyelj jobban a fizikai szükségleteidre. Itt az ideje a lazításnak.