Belső hiányaim pótlása

A Symbolonkártya alkalmas arra, hogy megmutassa számodra egy probléma valódi arcát. Itt arra gondolok, hogy ha van egy fizikai vagy érzelmi problémád, akkor segít abban, hogy ráláss a valódi okra és annak a megoldására is.
Egy egyszerű kirakás segíthet ebben, amit a Symbolonkártya tanfolyamon is tanítok, ez pedig a Hiányaim kirakás.
Ez egy háromlapos vetés, tehát, ha kezdő vagy, akkor is könnyedén tudod majd értelmezni.

Minden probléma tulajdonképpen egy felhívás, egy útjelző, amely valami felé terelget. Tulajdonképpen lelked üzenete, amely szeretne egy jobb minőségű életet számodra. ha tehát ebből az aspektusból tekintesz a helyzetedre, egy másik arcát fogja feltárni neked.
 

Nézzük tehát a kirakást, és egy példát is hozzá.

Hiányaim kirakás

Melyik részem hozta létre ezt a problémát. Itt gondolj egy fizikai, vagy lelki problémádra.
Milyen szükséglete nincs kielégítve?
Hogyan lehetne ezt a hiányt betölteni? Tehát ennek a részednek mire van szüksége, mitől érezné jobban magát.

Példa

Én most éppen egy fogorvosi kezelés kellős közepén járok. Gyökérkezelés, sok gyulladással és sok szenvedéssel. Erre a problémára raktam ki ezt a vetést.

1. lap: Grál kehely

A probléma tehát, hogy nem találom az Istennel való kapcsolatot, hiányzik a valódi biztonság. Már csak egy lépés, de valami mégis hiányzik.

2. lap: Csipkerózsika szenvedése

Ez mint szükséglet azt jelzi, hogy befelé kell fordulnom, tehát kizárni a külvilágot, ezért van a királylány egy koporsóban. A szükséglet tehát a befelé figyelés, a kapcsolat helyreállítása érdekében. Tehát az ősbizalom megléte, az Egység megérzése a valódi szükségelt, mert ez egy olyan belső erőt ad, amely utána egy életen át kitart majd, bármilyen helyzetbe is kerüljek.

3. lap: Gyász

Tehát ami segít, amire valóban szükségem van, az a veszteségek elgyászolása. Mivel ez egy Mérleg lap, így elsősorban kapcsolatokról szól. Tehát érdemes végiggondolnom, milyen kapcsolat hiánya fáj még, milyen sérelmeket dédelgetek a lelkem mélyén.

Tehát az irány megvan és valóban el is kezdtem dolgozni ezen a problémán, mivel már a tarot-kártya is jelezte számomra ezt a problémát. Szóval el is kezdtem a régi sérelmeket számba venni és feloldani.

Sok sikert neked is hozzá és ha szükséged van külső segítségre, ne habozz keress meg bátran, hiszen a kineziológia, EFT és a symbolonkártya együtt csodákra képes. Ha pedig többet szeretnél megtudni erről asymbolon kártyáról, akkor gyere el egyénileg tanulni hozzám. Minden részletet megtalálsz a weboldalon.