A nőiesség lapjai

A Symbolonkártya megmutatja a nőiesség különböző archetípusait. Ezek az úgynevezett Hold kártyák, amelyek a horoszkópod szerint is beazonosíthatóak.

Ezekből a lapokból megtudhatod, hogy:

• hogyan állsz a nőiességedhez?
• hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?
• milyen anyuka vagy (vagy leszel)?
• hogyan rendezd be a lakásod, hogy otthonos legyen a számodra?
• hogyan kezeled az érzelmeket?
• mennyire vagy befogadó?

Nézzük tehát akkor a lapokat:

Hogyan tudod meg, hogy melyik is a Te lapod?

A horoszkópod szerint ki tudod választani a 12 lap közül. Ezek ugyanis tartalmazzák a horoszkóp jelét és a hozzá tartozó bolygót. Ha esetleg tudod a Hold jegyedet is a horoszkópodból, akkor azt is keresd ki, ha nem, akkor nézd meg a szokásos horoszkóp jegyedet.

Anya (Rák)

A klasszikus nőtípus, aki egyesíti magában az elfogadó  partnert és a gondoskodó anyát. Kedvessége és szerénysége miatt szeretik a férfiak. Még határozatlansága sem rettenti el őket, persze csak akkor, ha a hölgy nem akarja gyengeségét az erős (macsó) nő szerepével álcázni. Párkapcsolatban gyengéd és érzékeny. Hajlamos azonban a sértődésre és a féltékenységre.

A Dac (Kos)

Kicsit hisztis és könnyen megsértődik. A haragját nem tudja kifejezni, ezért vonul vissza ilyen dacosan.
A párkapcsolatban bizony sok viharra számíthatsz, ha vele vagy.

Éva két arca (Bika)

Az állandó belső küzdelemről szól: most az anyaság a fontosabb vagy lehetek nő is mellette?
A párkapcsolatban gyakran anyáskodik a párja felett.

Kimondás (Ikrek)

Az igazi pszichológus. Mindig beszélteti partnerét és oda is figyel rá.
Párkapcsolatban ezzel az a gondod lehet, hogy a férfiak nem szeretnek beszélni az érzelmekről, főleg akkor, ha valami problémájuk van. Szeretik maguk megoldani a dolgokat, általában fecsegés nélkül.

Összeférhetetlenség (Oroszlán)

Hát itt aztán két teljesen különböző nézőpont van. Mind a kettő a másikra akarja erőltetni a saját szemléletét. A párkapcsolatban ez komoly konfliktust okozhat.

Törődés (Szűz)

Az igaz nő, aki lágy, rugalmas és gondoskodó. Számára a másik érzelmi biztonsága nagyon fontos. Párkapcsolatban igazán odaadó, ezért könnyű vele kijönni. Hajlamos az állandó önvádra és a tökéletesség a mániája. Emiatt kicsit nehéz lehet vele egy idő után.

Család (Mérleg)

A képen is látszik a harmónia, ahogy két ember egy gyermeket figyel. A párkapcsolatban odaadó és szívesen követi partnere céljait. Jól alkalmazkodik. Mindig törekszik a békére és az egyetértésre.

Elvetélés (Skorpió)

Szélsőséges érzelmi megnyilvánulásai vannak, hajlamos az önpusztításra. Párkapcsolatban neki mindegy, hogy nagyon hideg vagy nagyon szenvedélyes, de ne legyen középen semmi. Így a nyugalmat nem találod meg, de a szenvedély lángja sokáig kitart.

Mnémoszüné (Nyilas)

A szellemi ember, akinek fontos, hogy a belső nyugalma meglegyen. Párkapcsolatban az elsődleges szempontja, hogy felnézhessen társára. Szigorú erkölcsi elvei miatt lehetnek kisebb súrlódások a kapcsolatban.

Jégkirálynő (Bak)

Hát amint te is látod, a nő meg van fagyva és a világ körülötte szintén jéggé változott. Szeretni már önmagát sem tudja, így a külvilágot is teljesen kizárja. Párkapcsolatban sok jóra nem számíthatsz, hiszen távolságtartása miatt, nehezen tudsz a közelbe férkőzni. Gyakran ítélkezik partnere felett és igen szigorú.

Szabadulás (Vízöntő)

Az igazi független ember. Szereti a változásokat és minden újdonságra nyitott. Kaland vágya és gyakori utazásai miatt a partnerkapcsolatban elég lazán viselkedik. Ha nincsenek elvárásaid, akkor élvezheted a vele való együttlétet, főleg, hogy úgysem tudhatod meddig is tart. Párkapcsolatban szereti megtartani a függetlenségét, de ezt biztosítja a partnerének is.

Csipkerózsika szendergése (Halak)

Szegény lány bizony egy üvegkoporsóba fekszik, így nehéz hozzá közel férkőzni. Mintha nem is e világban tartózkodna. Érzelmileg nagyon sebezhető, érzékeny. Párkapcsolatban ezzel sok gondja lehet, mivel állandóan megbántódik. Félénksége és kedvessége miatt könnyen tud kapcsolatot kialakítani, viszont megtartani már nehezebb számára, mivel mindig elvágyik ebből a világból és emiatt zárkózott lesz.