Heti symbolonkártya üzenet - 4.Hét

Elvetélés

Ez a lap ijesztőnek tűnhet, mégis lehet pozitív megélése is. Elsősorban arra hívja fel a figyelmedet, hogy alaposan vizsgáld meg, mi az amit erővel akarsz lezárni, mert már nincs hozzá türelmed. Ha alaposan megfontolod a lezárásokat, akkor talán megengeded majd, hogy adj egy kis időt önmagadnak. Előfordulhat, hogy azért akarsz lezárni valamit, mert érzelmileg túl nagy fájdlmat okoz. Ilyenkor a távolodás is elég lehet, hiszen idővel a sebek begyógyulnak, és persze új nézőpontok is felmerülehetnek. Legyél türelmes magadhoz, mert a gyengédség ugyanolyan olyan fontos neked is, mint másoknak.
Előfordulhat azonban az, hogy épp a lezárás segít egy nehéz helyzet megoldásban, amikor is a szenvedés valóban ezzel az egy módszerrel tud abbamaradni. A lényeg , hogy ne kapkodd el a döntést, mert az érezlmi túlfűtöttség, és a félemek nem jó tanácsadók.

A lap árnyékában úgy érzed lelked el van zárva előled, és egyre közömbössé válsz. Igaz a negatív érzelmek sem tudnak annyira megérinteni, de sajnos a jó érzések sem találnak nyitott ajtót magadnak benned. A kapcoslataidban állandó veszteséget élhetsz meg, aminek magad sem tudod az okát.Kérdései:
- Milyen félelmek vezetnek ebben a heyzetben?
- Mi az amire valóban nincs már szükséged?
- Mi az az érzelem amitől rettegsz?
- Milyen sérelem az amelyet gyémántként örzől a szívedben?