Kérdésfeltevés az álmok nyelvén

A symbolonkártyát talán kevesebben ismeritek. Én mindenképpen ajánlom annak, aki szereti a gyönyörű képi világot és szeretne mélyebb önismeretre szert tenni. Ez a kártya pontosan saját magadhoz visz közelebb.
Egy egyszerű használatot ajánlok most hozzá, amely a képi látást is erősíti.

A legegyszerűbb használata a kártyának:

1 kérdés - 1 válasz.

Például:

Mit tegyek, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbb partnert?
Kijött kártya: Csipkerózsika szendergése

Ha most csak a képet nézed, és nem a leírást, akkor elsőre talán ijesztőnek tűnhet. Hiszen egy halott hölgy fekszik egy üvegkoporsóban. Ez azonban a szimbólumok nyelvén annyit jelent, hogy most ne tegyél semmit, még várj. Pontosabban, ha megnézed a felhőket még valamit láthatsz. Egy gyermek keze közelít Isten keze felé. A feladat ebben a jelenetben van. Nyújtsd ki a kezed az égiek felé vagyis kérd az angyalok segítségét. Kérj jeleket, útmutatást, álmokat, amelyek elvezetnek a nagy Ő-höz. Persze ami itt még nagyon fontos, hogy figyelj is ezekre. Fizikailag pedig csak maradj nyugton, nem kell társkereső oldalakon edzeni magad és kétségbeesve menni randiról randira.

Aki az asztrológiában jártas az láthatja, hogy a Hold és a Neptunusz kapcsolódik ehhez a kártyához. Tehát a megérzések, az intuíció, az álmok világába kalauzol minket. Itt nem lehet ajtóstul rontani a házba, mert minden az érzések világágba, a megfoghatatlan ködbe visz. Ha azonban az szellemi útmutatást elfogadod, akkor nem kell aggódnod semmiért. Az igaz, hogy a célt most nem látod és csak a következő lépés tűnik fel a felhő fátylában, de így sokkal hamarabb célt érsz majd, mint gondolnád.