Az Ikrek havában

A nyár kezdetével együtt belépünk az Ikrek jegy időszakába is. Ez a fajta könnyedség, amely a képen is látható, elvezet a nyári időszak utazásaihoz, amelyek új kapcsolatokat is hozhatnak az életünkbe.

A képen szereplő Merkúr szárnyacskái segítségével halad egyre magasabbra. Mivel a levegő elemhez tartozik, ezért a mozgékonysága itt is feltűnik, amely neked is üzen a változtatásra.. A tekercs a kezében pedig feltűnővé teszi a legfőbb szerepét, a hírhozóét. Ezek az információk egy magasabb síkról, a szellemi világból érkeznek. A városra való rálátása egy magasabb síkra megmutatja azt a nézőpontot, ahonnan most érdemes ránéznünk életünk eseményeire.

A tekercsen a kezében fontos információt hoz a számodra. Fogadd be őt, és hallgasd meg, hogy milyen új tudást akar veled megosztani. Nem kell noszogatnod őt a beszédre, mert már az első kérdésedre elárulja ezt, és utána már bármiről el tudsz majd beszélgetni vele.

Amíg melletted van, úgy érezheted, hogy egy jó barátra tettél szert, akinek bármit elmondhatsz. Segít abban is, hogy a saját magaddal való kapcsolatodat megerősítse, hogy a belső hangjaid tisztábbak legyenek.

Figyelj hát oda azokra a szavakra, amelyek most írásban vagy körülötted elhangzott szavakként a figyelmed terébe kerülnek.

Feladat ebben az időszakban:

  • Kezdj el tanulni vagy egy adott témáról, esetleg egy konkrét személyről új információkat gyűjteni. Elemezz, elmélkedj, mert a gondolatok most segítő társként fogják közvetíteni elméd szárnyalását.
  • Beszélgess másokkal, mert valaki számodra most fontos információt hozhat el.
  • Kapcsolataidban is itt az ideje a megbeszéléseknek, ha eddig ezt halogattad.
  • Mozogj rendszeresen, mert szellemedet szívesen követi a tested is. Adj teret ennek a vágynak, hogy felfrissülj végre.