Hogyan működik a Symbolonkártya?

A lélek, a tudatalatti képekben tárolja az információkat, a benyomásokat a külvilágról. Ezeket a képeket hívja elő ez a kártya. Minden lap egy egy szerepszemélyiséget ábrázol és egy élethelyzetet is szimbolizál ezáltal. Minden lap mögött húzódik egy mögöttes tartalom, amelynek megértését a kép szép kidolgozottsága is segíti előhívni és azonosítani.
Sajnos a maszkok és szerepek világában élünk. Különböző helyzetekben más más szerepet kell eljátszanunk, attól függően, hogy mi vagy mások mit várunk el önmagunktól.
Minél jobban akarunk a külvilágnak megfelelni, annál inkább szaporodnak a különböző szerepek, amelyeknek meg kell felelnünk. Ahogy azonban mi is játszunk, szereplünk, úgy ezt teszik mások is.

A tudatalatti tartalmát összevetjük az általunk tapasztalt valósággal, ami bizony nem mindig egyezik. A valóság valóban a kártyában rejtőzik, hiszen az a lélek legmélyét mutatja meg, a valódi érzéseket.

Nézzük mire használhatod, hogyan működik és milyen kérdéseket tehetsz fel neki.
 

A Symbolon kártyavetés célja

Tulajdonképpen ez nem egy hagyományos jóskártya, mint a tarot vagy a cigány kártya. Azonban ezzel is lehet következtetéseket levonni a jövővel kapcsolatban. A célja azonban nem elsősorban a jövő felkutatása, hanem a jelenbeli minták hatásának feltárása. Ez természetesen bizonyos következményekkel jár, amelyet a kártya tisztán megmutat a számunkra.

A Symbolon–kártya felépítése és működése

Mivel képeket látsz, amelyek egyszerű jeleneteket ábrázolnak, így te magad is könnyedén megtanulhatod, értelmezheted a lapokat.
Példának okáért, ha látsz egy kalodába (Kaloda lapja) zárt leányt, akkor könnyedén gondolhatod azt, hogy te magad is egy korlátozott helyzetbe vagy akár megszégyenített helyzetbe kerültél. Ahogy pedig a szereplő sem tud önmagától kiszabadulni a kalodából, úgy te sem tudsz innen egyedül majd kiszabadulni. Tehát a megoldás mindenképpen valamilyen segítség kérése lesz itt számodra. Látod ilyen egyszerű élethelyzeteket mutat be a kártya.

Hogyan lesz ebből szerepszemélyiség?

Maradva az előző példánál, most válaszoljuk meg ezt a kérdést. Amikor valakit korlátoznak, megszégyenítenek, az önbecsülése elkezd csökkenni. Hosszabb távú hatás esetén az önbizalma is odalesz. Tehát amikor legközelebb ki kell majd állni magáért, akkor ez nehezen fog menni számára. Sőt egy idő után hajlamos kisebbrendűséget érezni és adott esetben védekezni sem fog, egy–egy számára megalázó helyzetben. Így tehát kialakulhat egy áldozati énkép, amely önbeteljesítő jóslatként működik tovább az életében egészen addig, amíg rá nem ismer.
A Symbolon–kártyával való munka során ennek a mintának a gyökerét keressük meg és az eredeti mintát feltárva, feloldjuk az automatikus működését.

Milyen kérdésekre használhatod a Symbolon–kártyát?

Az élet külömböző területén használható. Legyen az párkapcsolat, munka vagy egészségi kérdés a kártya rendelkezésünkre áll. Az alábbi kérdéseket bátran használhatod, akár egy–egy lap kihúzásánál is:

  • Mi az, amivel foglalkoznom kell most?
  • Mi a valódi probléma?
  • Mire tanít ez a helyzet?
  • Melyik részemet utasítottam el ebben a helyzetben, ami miatt most problémát tapasztalok?
  • Hogyan viszonyul hozzám a másik ember?
  • Mi a megoldás ebben a helyzetben?
  • Mi az, ami egyensúlyba hoz most?
  • Milyen eredményt hoz ha ezt megteszem?
  • Milyen szerepet játszok ebben a kapcsolatban?
  • Milyen szerepet játszik a másik ember a velem való kapcsolatban?

Kirakások, amelyeket elkészíthetsz

Napi üzenetként
Párkapcsolat elemzésére
Életterület elemzésére
Cél vetésre
Probléma megoldásra
Döntéshelyzetre
Érzések tisztázására
Belső erősségeid feltérképezésére
Szerelmi jóslatra
Szerepek leleplezésére

Ha szeretnél többet tudni önmagadról, a párodról vagy csak egyszerűen a Symbolon–kártyáról, akkor gyere el egyéni tanulásra hozzám. Itt minden lapot külön megtanulhatsz és sok–sok kirakáson keresztül magad is beteketinthetsz a párkapcsolati, munkahelyi vagy egy–egy régi karmikus mintád mélyére is. Jelentkezési lehetőséget és további részleteket a weboldalon találsz.