Te hogyan kezeled a haragodat?

A haragunk kezelése bizony igen nehéz feladat, különösen napjainkban. Elfojtsam vagy talán mégsem?
Ha megpróbálod, akkor ugye tudod mi lesz a vége?
A legváratlanabb helyzetekben robban majd. Ha ismered a saját belső működésedet, hogy milyen módon kezeled a haragot tudat alatt, akkor ez segít majd abban is, hogy megtanulj vele bánni. Nézzük hogyan tudod ezt feltérképezni a symbolonkártya segítségével.

A symbolonkártya Kos lapjai a harag különböző megnyilvánulásait mutatják meg. A 12 horoszkópjegy mindegyike más–más módon kezeli a haragot.

Az első képen a Nyilas jegyű embert láthatod, aki mint egy keresztes lovag, küzd az igazságért. Haragját bizony semmilyen módon nem tudja kordában tartani, de nem is igazán akarja.

Ha tehát a Napod, Aszcendensed, Holdad vagy a Marsod a Nyilasban van, akkor veled is előfordulhat, hogy bizony nem tudosz magadnak megálljt parancsolni, főleg akkor, ha hit kérdésekről van szó. Előfordulhat, hogy néha hittérítőként akarod a másik embert meggyőzni az igazadról.

A második kártya egy Ikrek jegyű embert mutat. Ő szavakkal bánt téged, néha csak a hátad mögött. Ez talán nem annyira fájó számodra, de azért mégsem kevésbé megalázó ez sem, ha később a füledbe jut.