Jól látom, nem kell jelszó?

Ez az oldal "passwordless login", egy fejlett bejelentkezési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy regisztrálj és nem kell emlékezned az új jelszóra, vagy ami még rosszabb, hogy amit használsz nem elég biztonságos.

KÉRÜNK REGISZTRÁLJ OLYAN E-MAIL CÍMMEL AMI KELLŐEN GYORSAN REAGÁL! ILYEN A GOOGLE.COM! A CITROMAIL, FREEMAIL ÉS EGYÉB HASONLÓ SZOLGÁLTATÁSOK LASSAN JELENÍTIK MEG A BEÉRKEZŐ LEVELEKET, EZ PROBLÉMÁKAT OKOZHAT!

Regisztrációs fiókod biztonságos lesz és csak egyetlen jelszóra kell emlékezned, az e-mail címedre amivel regisztráltál. Amikor be szeretnél jelentkezni, csak az e-mail címedet kell megadnod, majd kattinthatsz a "Log in" másodperceken belül kapsz egy linket, amely lehetővé teszi, hogy jelentkezz be közvetlenül. Ez a kapcsolat az egyszer használatos (azt jelenti, hogy senki más nem tudja használni ezután), és lejár huszonnégy óra múlva.

Ha a honlapot a saját számítógépedről látogatod akkor valószínűleg nem lesz szükséged, hogy ezt a linket többször is megkapd, hacsak kézzel nem törlöd a böngésződ cookie-kat. Ha azonban egy megosztott számítógépről jelentkezel be, akkor mindig emlékez rá, hogy jelentkezz ki az oldalról, ha befejezted az olvasást. A következő alkalommal, amikor be szeretnél jelentkezni, csak kérj egy új linket.