Fogyás symbolonkártyával, és családállítással

A családállítás bár többnyire csoportosan végzett munka, mégis remekül lehet egyéni terápiaként is használni. Én a Symbolonkártya lapjaival szeretem a szereplőket helyettesíteni, mivel csodálatos pontossággal testesíti meg egy személy domináns tulajdonságát, és a hozzá kapcsolódó viszonyt is.
Persze ez nem a hagyományos módon történik, hanem egy kis csavarral. Ez pedig egy adott kirakás. Bevallom nekem a Symbolonkártyához kapott könyvben bemutatott kirakások túl nehézkesnek tűnnek, ezért sok újat készítettem, amelyeket persze a tanításnál át is adok.
Ezek közül most az egyiket megosztom veled is, mégpedig a fogyókúrára való kirakást.
Ennek segítségével akkor is előbbre tudsz jutni, ha nem ismered a családállítást, hiszen egészen mélyen bele tudsz nézni a túlsúly problémájába.
Nézzük akkor először is a kirakást, és utána néhány instrukció azoknak, akik szeretnék a családállításhoz felhasználni egyéni terápiaként.

Kirakás túlsúlyra

1. Testkép

Ez mutatja meg azt, hogy milyen a viszonyod a testedhez.

2. Háj

Ez azt mutatja meg, hogy magát a hájat milyen érzelmi blokk tartja fent.

3. Belső munka

Ez minden, amit te önmagadon belül tudsz elvégezni. Ez lehet a családállítás, vizualizációs gyakorlat, megerősítések stb.

4. Diéta

Ez az ételek változtatását mutatja meg, illetve azt, hogy valóban erre van-e szükséged. Ha itt például szellemi lap jön (mint a Püthia mondjuk), akkor ez a diéta inkább szellemi szinten, tehát szellemi tisztítással végzendő el. Mivel a testünk nem csak fizikai mérgekkel van tele, hanem érzelmi (pl. harag, bűntudat) és szellemi mérgekkel (elektorszmog, kételyek, többféle negatív gondolat) is tele lehet.

5. Testi aktivitás

Ez maga a mozgás. Itt is a lap minősége mutatja meg, hogy milyen mozgás az, ami hozzád passzolhat. Például egy Szent Grál lapnál inkább szellemileg kell aktívnak lenni, egy Stratégánál  jól jöhet egy kis szellemi sport mint a sakk, de például a Szolgálónál már mindenképpen fizikai aktivitásra is szükség lehet.

6. Külső segítség

Itt lehet ez fizikai, érzelmi vagy szellemi segítség. Akár élő embertől, akár egy szellemi vezetőtől is megkaphatod ezt.

7. Egyéb

Ez azért került bele, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy lehetnek az előbbiekben felsoroltakon kívül más tényezők is, amelyek befolyásolják a súlyodat. Ez a lap pedig meg fogja mutatni, hogy van-e ilyen és mi is ez valójában. Picit olyan, mintha egy vakfolt lenne, ami ott van, de nem látod.

Tehát, ha megvan a 7 lap, akkor családállítást készíthetsz belőle. Nyugodtan ki is rakhatsz szereplőket, és persze a szokásos módon párosíthatod vagy távolíthatod a szereplőket. Hagyd, hogy az érzéseid vezessenek.
Magát az elemzést inkább csak ezután végezd el. Előfordul, hogy egy lap elemzésekor még úgy érzed majd, hogy változtatsz a szereplők helyzetén. Tedd meg bátran. Egy hölgynél például, akinek készítettem ilyet, kijött a Jégkirálynő lapja. Ezt teljesen hátra állította, külön mindenkitől. Az elemezés után azonban úgy érezte, hogy oda kell rakja a Fekete mise és a Búcsú lapja mellé. Így maga a Jégkirálynő lapja tulajdonképpen megfagyasztotta egy kicsit ezt a negatív hatást illetve lassította a változást. Ezek után a többi lap nagyobb teret kapott, és szépen összeállt a folyamat, ahogy a fogyást el tudja érni.

Ha nem akarod családállításra használni, akkor egyszerűen elemezd ki a lapokat egyesével, és vizsgáld meg, hogy melyik az a lap, amelyik a legnagyobb problémát okozza a számodra és kezdd azzal a munkát. Haladj szépen sorban, ne akard mindet egyszerre megoldani.